CHYSTÁ SE: Jedinečná výstava bude k vidění v karlovarském muzeu pouze týden
Ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Karlovy Vary – ​Vybrané druhy hmyzu, korýšů, měkkýšů a dalších bezobratlých živočichů České republiky doplněné o význačné druhy evropské fauny i zajímavé exotické zástupce – to vše si budete moci prohlédnout v Muzeu Karlovy Vary od 13. do 21. června. Tak využijte příležitosti a poznejte fascinující svět živočichů, s nimiž se běžně nesetkáte.

Výstava nabízí fotografické panely s obrázky bezobratlých, pobytové stopy i trvalé preparáty a především expozici velkého počtu živých bezobratlých. Právě tato expozice činí z výstavy ojedinělou událost, neboť většina návštěvníků neměla a nemá možnost se s danými živočichy osobně setkat, ať už z důvodu jejich vzácnosti či skrytého způsobu života. Za unikátní expozicí, která bude v muzeu k vidění pouze týden, stojí organizační tým pracovníků a studentů Přírodovědecké fakulty Univerzity Karlovy ve spolupráci s přírodovědeckým oddělením Národního muzea. Akce se koná pod záštitou České entomologické společnosti.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru