Letní promítání v Olejomlýnském parku startuje už tuto sobotu! Přijďte na českou komedii
Letní promítání v Olejomlýnském parku v minulých letech. Foto zdroj: město Jirkov
Co se chystá

Jirkov - Po roce opět začíná letní promítání v Olejomlýnském parku. Letos si organizátoři pro návštěvníky připravili tři české filmy. Letní kino startuje filmem 3 Bobule, už tuto sobotu 26. června od 21 hodin v Olejomlýnském parku.

Můžete se těšit na Honzu (Kryštofa Hádka) a Kláru (Terezu Ramba), kteří se stali rodiči a majiteli vinařství. Nastavá pro ně rozhodující čas roku - vinobraní. Po několika letech se znovu setkají s kumpánem Jirkou (Lukášem Langmajerem), který se nadšeně hrne na Moravu, aby pomohl se sklizní, které vůbec nerozumí. Jirka, Honza i Klára mají starostí nad hlavu. Vedle manželství řeší, jak pomoci krachujícímu vinařství a zamezit krádežím na vinicích. Klára bojuje s předsudky okolí, které nevěří, že jako žena dokázala udělat kvalitní víno a překročit stín svého otce (Václava Postráneckého). Organizátoři prosí o dodržování platných hygienických nařízení během celé akce.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru