Břehy Nechranické přehrady budou o víkendu uklízet dobrovolníci. Loni nasbírali 3,7 tun odpadu
Nechranická přehrada. Ilustrační foto
Co se chystá

Chomutovsko - Český rybářský svaz a Severočeský územní svaz opět pořádá v letošním roce v pořadí již dvanáctý ročník tradiční akce s názvem „Čištění Nechranické přehrady 2019“. Akce se skuteční v sobotu 4. května ve spolupráci s Povodím Ohře a dalšími dobrovolníky.

Úklid proběhne na březích Nechranické přehrady pod obcemi Poláky, Malé Krhovice, Tušimice, Víska, Lomazický výběžek a severní zavázání hráze (konec hráze směrem k obci Březno u Chomutova) a na přítokové části obce Malé Lomazice.

Veškerý sesbíraný odpad bude po vytřídění ekologicky zlikvidován. Sraz všech účastníku je v sedm hodin ráno na návsi obce Poláky. Po skončení akce následuje již tradičně opékání špekáčků.

Loni uklízelo břehy Nechranické přehrady 89 dobrovolníků. Celkem bylo sesbíráno 159 pytlů odpadků, včetně 8 pneumatik o celkové hmotnosti 3,74 tun.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru