V Kadani můžete v sobotu zadarmo navštívit hrad a klášter
Zdroj: www-kultura-kadan.cz
Co se chystá

Kadaň - V Kadani v sobotu 13. dubna oslaví Mezinárodní den památek a sídel. Při této příležitosti budete mít jedinečnou příležitost navštívit dvě významné kadaňské památky - františkánský klášter a kadaňský hrad – zdarma.

Ve františkánském klášteře bude mimořádně součástí prohlídky i nově restaurovaná jižní loď chrámu. V ní kromě maleb můžete vidět i skvěle dochované renesanční dětské náhrobky, které budou k vidění jen do roku 2021 a pak budou opět zakryty barokními zpovědnicemi.

Na kadaňském hradě můžete zdarma navštívit výstavu Kadaňský březen 1919, která přibližuje tragické události z období vzniku Československa.

Oba historické objekty budou pro veřejnost přístupné od 10.00 do 17.00 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru