Vyrostl v dětském domově, vydělával si hraním na ulici. Přijďte si poslechnout tohoto geniálního pianistu
Robert Ferenc si na živobytí vydělával hraním na veřejná piana na Masarykové nádraží a u Národního divadla. Zdroj: Kultura Kadaň
Co se chystá

Kadaň - V kostele Stětí sv. Jana Křtitele v Kadani se ve čtvrtek 24. ledna od 18.00 hodin uskuteční zajímavý koncert. Zahraje tady pianista Robert Ferenc. Je to mladý muž, který má nejen obrovský hudební talent, ale i neobyčejný životní příběh.

Hudební talent Roberta Ference objevily vychovatelky v dětském domově. V pěti letech vybrnkával na klavír písničky podle sluchu, od deseti let se učil noty a v osmnácti začal studovat na pražské konzervatoři.

V Praze byl ale osamělý, přechod do nového prostředí nezvládl a žil více než půl roku na ulici. Na živobytí si vydělával hraním na veřejná piana na Masarykové nádraží a u Národního divadla. Nedávno ale zazářil také na soutěži Pianista roku, kde obsadil čtvrté místo.

Přijďte si Roberta poslechnout, má nejen neobyčejně těžký životní příběh, ale také mimořádný talent. Koncert začíná v 18.00 hodin, vstupné je 70 korun.

https://www.youtube.com/watch?v=eAWZHB3ohHw

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru