Oslavy 100 let republiky v Jirkově: Přijďte si na strom do Svojsíkových sadů pověsit balónek se vzkazem
Zdroj. město Jirkov
Co se chystá

Jirkov - Zapojte se do oslav 100 let republiky a přijďte v neděli 28. října v 10.00 hodin do Svojsíkových sadů (naproti ZUŠ) v Jirkově.

Skauti z jirkovského střediska Hraničář tu zasadí k oslavě 100. výročí založení republiky český národní strom. Na místě zazpívají Jirkovské seniorky a budou tady zdarma k dispozici balonky, na které můžete napsat vzkaz do druhého století republiky. Balónky se následně pověsí se na jeden ze stromů, aby si ostatní mohli vzkazy přečíst. Druhý den budou odstraněny. 

Pro děti bude připraven malý kvíz s otázkami z historie i současnosti naší republiky. Hned na místě pak organizátoři vylosují tři šťastlivci, kteří dostanou odměnu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru