Třetí Restaurant Day v Kadani: Přijďte ochutnat francouzské palačinky, polévku Pho-bo, slané koláče nebo exotické drinky
Ilustrační foto Zdroj: CC0
Co se chystá

Kadaň - Třetí srpnová sobota v Kadani je nabitá nejrůznějšími zajímavými akcemi. Jen jedna z nich ale bude vonět všemi vůněmi světa. Ptáte se, jaká? Přijďte ve čtyři odpoledne na Löschnerovo náměstí na Restaurant Day!

Restaurant Day, celosvětový fenomén, se v Kadani koná již potřetí. A čím vás letos překvapí již tradiční kuchařské týmy?

Cukr, káva, limonáda – u téhle party si můžete opět vychutnat výběrovou kávu a osvěžit se domácími limonádami z ovocných a bylinkových sirupů, které si sami připravují. Ke kávě se ideálně hodí vyladěné dezerty, a kdo by snad zrovna neměl na sladké chuť, najde v nabídce i slané koláče, tzv. quiche.

Na sladko i na slano si bude možné poručit tenoučké palačinky po francouzském způsobu, čili crépes, které opět připraví česko-francouzský tým Marcely a Antoina. Se šunkou a sýrem nebo raději s výbornou oříškovou pomazánkou? A co by to bylo francouzské menu bez dobrého vína?

Nezahálel letos ani Statek Hořenice. Po úspěchu loňského falafelu z hořenického hrachu zapíchl tentokrát šéfkuchař Steffen prst do vietnamské kuchařky, a v sobotu se tak bude nad Löschnerovým náměstím vznášet vůně asijských bylinek v polévce pho-bo. Vietnamské pivo a exotické drinky nebudou chybět.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru