Vysmáté léto opět pomůže dvěma organizacím z Kadaně. Přijďte šlápnout do pedálů oranžových kol
Je již dlouholetou tradicí, že poslední šlapání na oranžových kolech vždy patří zástupcům obdarovaných organizací. Například vloni si tak spolu „vyjeli“ ředitel DDM Jiří Štěrba a Lenka Raadová, ředitelka Domova pro seniory. Foto: ČEZ / Ota Schnepp
Co se chystá

Kadaň – Nezadržitelně se blíží největší hudební svátek na Chomutovsku, jímž je bezesporu festival Vysmáté léto v Kadani. Jeho konání tentokráte připadlo na 30. června a Nadace ČEZ bude opět u toho. Stejně jako v předchozích letech zde bude mít své Oranžové kolo, takže návštěvníci se mohou zaposlouchat nejen do hudební produkce, ale zároveň i pomoci dobré věci. Opět se totiž bude šlapat o sto tisíc korun, které si ve finále rozdělí mezi organizace Světlo Kadaň a ZAČÍT SPOLU Základní škola a Mateřská škola Kadaň.

Jak vysokou finanční částku návštěvníci pro organizace na speciálních rotopedech vyšlapou, se samozřejmě ještě neví. Jisté je zatím jen jedno, a to na co podpořené organizace takto získané finanční prostředky využijí. Zájmové sdružení Světlo Kadaň by za ně rádo zrealizovalo poznávací výlety pro děti z klubů, aby mohly trávit příjemně i letní čas a při tom se i něco nového dozvěděly. Pokud nějaké peníze zbudou, budou využity na nákup nového nábytku do kluboven či materiál pro tvoření a hry.

ZAČÍT SPOLU Základní škola a Mateřská škola Kadaň využije finanční dar na budování zahrady. „Naším cílem je propojit vnitřní a vnější prostředí, které poslouží k přirozenému učení dětí. Vnímáme přírodu jako veliký zdroj pro získávání nových zkušeností. Z vlastních prostředků se nám podařilo již část zahrady zrenovovat. Díky této finanční podpoře pak můžeme pokračovat v budování přírodních pracovních center, které budou dětem poskytovat skvělé zázemí pro učení venku,“ uvedla Diana Roubová, ředitelka ZAČÍT SPOLU ZŠ a MŠ Kadaň.

Šlápnout do pedálů Oranžových kol Nadace ČEZ, a tím přeměnit svou energii ve finance, budou moci návštěvníci již 15. rockfestu Vysmáté léto 30. června od 10 hodin. V 15.45 přitom proběhne tradiční duel zástupců organizací. K předání symbolických šeků pak dojde zhruba v 16.50 hodin před koncertem Bena Cristovaa.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru