Kam o víkendu? Přijďte přivítat prázdniny s Indiány do skanzenu v Březně
ilustrační foto: CC0
Co se chystá

Březno u Loun - Oblastní muzeum v Lounech zve v sobotu 30. června do Archeoskanzenu Březno u Loun na Den s Indiány "POW - WOW" a Mezinárodní den bláta. Akce začíná od 10 hodin.

Na programu je ukázka indiánského bydlení, divadla, písní, či tanců. K zhlédnutí tu budou indiánské hračky, zbraně, oblečení nebo nástroje. Připraven je také bohatý program pro děti, budou si moci vyzkoušet přírodní malování na tělo, výrobu indiánských předmětů z hlíny a mnoho dalšího. Vstupné je dobrovolné, doporučená cena je 60 korun za plné vstupné, 40 korun snížené vstupné, za celou rodinu pak 160 korun. Akce končí v 18 hodin.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru