Jeden z největších hudebních festivalů kraje je tady. Na Vysmátém létě bude letos i vodní skluzavka
Ilustrační foto. Zdroj:facebook/Vysmáté léto
Co se chystá

Kadaň - Jeden z největších hudebních festivalů Ústeckého kraje Vysmáté léto je opět tady. Poblíž historického centra Kadaně zahraje a zazpívá v sobotu 30. června na 14 kapel a interpretů.

Letos se koná již patnáctý ročník festivalu, který zve každým rokem na popovou a rockovou scénu převážně velmi populární tuzemské kapely. V sobotu v Kadani vystoupí například Divokej Bill, Mirai, Tomáš Klus, Michal Hrůza, Ben Cristovao, Jaroslav Uhlíř, Gaia Mesiah a další.

A na co se můžete ještě těšit? Na festivalu se letos všichni návštěvníci budou moci svézt na sedmdesátimetrové vodní klouzačce, která bude od Žatecké brány až ke kostelíku.

Festival začíná v 10.00 hodin, vstup na místě vyjde na 700 korun.

2806vymateletoprogram

2806vysmateletomapa

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru