Most - Autodrom Most se připravuje na motoristickou sezonu 2015, kterou zahájí první akcí v tomto roce, a to již 29. března od 9 hodin s názvem The Most AUTOSHOW #1. Autodrom tak nabídne pro návštěvníky atraktivní program, jehož součástí budou osobní coachingy s profesionálními jezdci, taxi jízdy s dvojnásobným držitelem ocenění Zlatý volant Petrem Fulínem nebo jízdy v trucku s Frankiem Vojtíškem.

„S profesionálními jezdci jsme připravili workshopy s autogramiádou a prohlídky v zázemí závodního okruhu," prozradila koordinátorka projektu Veronika Raková.

Drift i kurz bezpečné jízdy pro ženy

Novinkou a velkým lákadlem pro návštěvníky budou jízdy v driftovacím speciálu a EasyDrift, kde mohou řidiči soutěžit mezi sebou o ceny. Jedním z drifterů, který bude provádět taxijízdy, je Matyáš Vaněk, přezdívaný Mates. V povědomí driftařů má toto jméno velký zvuk, protože je jedním z poradců Czech Drift Series a za sebou má také zkušenosti z evropských závodů v driftu. Stejně tak jako Michal Reichert, který na AUTOSHOW předvede své driftovací umění.
Chybět nebudou ukázky bezpečné jízdy a pro ženy oblíbený mini kurz FOR LADIES. „Pro děti bude otevřené dětské dopravní hřiště a pro zájemce motokáry, čtyřkolky a buggy," uvedla Raková s tím, že akce se zúčastní BESIP Team, který do paddocku přiveze simulátor nárazu a mototrenažer.

Servisní boxy v novém

Na autodromu se ale jen nezávodí, ale také vyučuje bezpečnost. Návštěvníci si mohou na vlastní kůži vyzkoušet simulátor převrácení, alkoholové a canabis brýle. Do nové sezony vstupuje autodrom se zcela novými boxy, které se na The Most AUTOSHOW #1 slavnostně otevřou. Pásku symbolicky přestřihne primátor města Mostu Jan Paparega a generální ředitel Autodromu Most Jiří Volovecký.

Dobročinné focení Kamila Střihavky

Akce se zúčastní zpěvák Kamil Střihavka, který výjimečně nebude zpívat, ale fotit se s dětmi na kalendář pro Fond ohrožených dětí, který dlouhodobě podporuje. „Kalendář pro Fond ohrožených dětí vzniká z toho důvodu, aby upozornil na současný problém s dětskými zařízeními Klokánek, kde jsou prioritně děti, které zažily nějakou formu týrán," řekla organizátorka projektu Renata Vítová.
Autodrom Most se touto akcí přidal k podpoře těchto zařízení pro týrané děti a fotografii s dětmi a Kamilem Střihavkou adoptuje. V měsíci srpnu bude na mosteckém polygonu autorská výstava fotografií celého kalendáře s osobnostmi, které se na kalendáři podílely. Kromě Kamila Střihavky se focení účastnil hokejista Jiří Šlégr, Miss Lucie Králová, finalistka České Miss 2014 Veronika Kašáková nebo frontman skupiny Kabát Josef Vojtek a další.

Show se dočkají i motocykloví nadšenci

Otevření sezony 2015 se dočkají také motocykloví nadšenci, a to hned následující víkend 5. dubna od 9 hodin. Akce The Most MOTOSHOW #0 přinese mnoho novinek a zajímavostí ze světa motocyklů. Návštěvníci se mohou například těšit na volné jízdy se svým strojem po závodním okruhu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru