Most - V mosteckém kulturním Repre se uskuteční v neděli 22. února už letošní druhý velký Bazar. Prodávat, nakupovat nebo vyměňovat tam můžete oblečení pro děti, dospělé či různé doplňky. Pro děti tam bude i program. Výtěžek z pronájmu stolů jde na charitativní účely.

Lednový bazárek v Repre. Foto: Andrea Pluhařová

Prodejci se budou shromažďovat už od deváté hodiny. Od 10 hodin  je otevřeno pro nakupující. Budou připraveny stoly pro děti, kde bude malování - omalovánky. Od 10 hodin bude pro děti také jóga.

Prodej bude po celý den do odpoledních hodin. Od 16 hodin navazuje divadlo pro děti. Do Repre bude otevřený pouze zadní vchod od finančního úřadu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru