Most - Příští sobotu 13. prosince můžete v mosteckém Centralu zažít krásnou adventní akci „Vánoce v Centralu aneb Strom splněných přání". Akce je vyvrcholením sbírky Strom splněných přání, která nyní v obchodním centru probíhá.

Felix Slováček, Michal Horák a Petra Göbelová.

Děti z dětských domovů Most, Hora Svaté Kateřiny, Vysoká Pec a z mosteckého Mosťáčku vyslovily svá přání a návštěvníci centra je dětem kupují a odevzdávají v recepci obchodního centra. Nasbírané dárky pak budou oficiálně zástupci vedení obchodního centra předány ředitelkám dětských domovů v rámci show, která v OC Central Most vypukne 13. prosince ve 14 hodin.

Podle slov manažerky centra Markéty Wicherové, se jedná o netradiční akci. „Tuto akci děláme v letošním roce v takovémto rozsahu poprvé, díky pořadateli akce firmě Dagest s.r.o., která nás oslovila s přáním propojit naši tradiční akci Strom splněných přání s velkou show," uvedla Markéta Wicherová.

„Naším společným cílem s pořadatelem akce bylo udělat radost nejen co nejvíce dětem z dětských domovů, ale také všem mosteckým dětem a všem Mostečanům, umožnit jim krásný kulturní zážitek bez finančních výdajů a naše obchodní centrum na chvíli v čase předvánočním proměnit na kulturní stánek," uvedla Lucie Nápravníková, marketingová manažerka OC Central Most.

Co všechno na této akci uvidíte? Vystoupení mladých zpěvaček Michaely Mervartové, Markéty Mickové a Nely Kailové, dětský pěvecký sbor Melodica ze ZŠ Aléská Bílina, módní přehlídku Svatebního salonu Delta. „Modelkami na této akci, kromě profesionálních modelek, se stane pouze pro tuto příležitost pět děvčat z dětských domovů. Děvčata nalíčíme, naučíme je, jak správně po molu chodit, a připravíme pro ně modely, které se jim budou dobře předvádět. Je to pro ně úplně nová zkušenost, na kterou jen tak nezapomenou. Těšit se můžete na svatební šaty a modely kolekcí Denny Rose a Exe, jejichž prodejny najdete také v Centralu," uvedla majitelka salonu Petra Vyoralová, která organizuje tuto módní přehlídku ve vlastní režii.

Dále nás čeká vystoupení písničkářů Petry Göbelové, Michala Horáka, saxofonistky Květy Teturové a zlatým hřebem programu bude vystoupení Felixe Slováčka. Program budou moderovat Markéta Sochorová a Zdeněk Jansa.

„Vážíme si toho, že pan Felix Slováček se svým vystoupením na této akci souhlasil i přes netradiční místo konání pro svůj koncert. Moc mu za to děkujeme a moc se na jeho koncert těšíme. Zároveň děkuji hudebnímu manažerovi panu Zdeňku Jansovi, který pana Slováčka a ostatní interprety zajistil," uvedla Olga Markuzziová, manažerka firmy Dagest s.r.o., organizátorka akce.


Tato akce by nevznikla bez podpory partnerů. Hlavním partnerem akce je poslankyně PČR paní Hana Aulická Jírovcová, dále Bilfinger Industrial Services Czech , Jan Hawelka majitel kaváren Lagarto Cafe, Martina Paulová, majitelka květinářství Květiny M.P., pivovar Mostecký Kahan, firma MESS GEO s.r.o., pekárna JAPEK s.r.o., Jezte s námi s.r.o., KZ systém s.r.o., Celio a.s., DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova a.s., Obec Nová Ves v Horách, Obec Brandov, Město Hora Svaté Kateřiny, Dejme dětem šanci o.p.s. , Mostecké listy. Naše zpravodajské a informační on-line deníky e-mostecko.cz, e-chomutovsko.cz, e-deniky.cz a Mostecká TV jsou hlavními mediálními partnery této akce.

Show bude jistě nezapomenutelným zážitkem pro všechny, kteří příští sobotu odpoledne do obchodního centra přijdou. Všichni společně si také zazpíváme několik vánočních koled, pro děti z dětských domovů a také pro návštěvníky akce pořadatel chystá ještě další překvapení.

Program akce:

14:00 Zahájení (úvodní slovo moderátor + generální parter, záštita akce)
14:15 Michaela Mervartová - zpěv
14:45 Dětský soubor Melodika
15:15 Módní přehlídka Svatebního salonu Delta
15:45 Sponzorský blok - představení partnerů
16:00 Nela Kailová - zpěv
16:30 Petra Göbelová - zpěv
17:00 Sponzorský blok - představení parnerů + autogramiáda interpretů
17:30 Michal Horák - zpěv
18:00 Představení o.p.s. – Dejme dětem šanci, Strom splněných přání, předání dárků
18:30 Markéta Micková - zpěv
19:00 Felix Slováček
19:30 Květa Teturová – saxofon
19:45 Společný zpěv koled s Nelou Kailovou
20:00 Závěrečné slovo, rozloučení
(změna programu vyhrazena)


Více o partnerech akce:

Ing. Hana Aulická Jírovcová - poslankyně Poslanecké sněmovny PČR za KSČM, členka Výboru pro sociální politiku

Bilfinger Industrial Services Czech - Hlavní činností společnosti je komplexní údržba a opravy výrobních technologií, výroba strojních částí technologického zařízení a investiční výstavba v chemickém, energetickém, teplárenském, plynárenském průmyslu a příbuzných odvětvích. Podporujeme učňovské školství a podporujeme zaměstnanost na Mostecku. Ve spolupráci se Střední školou technickou Most nabízíme žákům základních škol možnost získání kvalifikace v učebních oborech strojař a potrubář a získat uplatnění v naší firmě. Strojírenství je jednou z nejperspektivnějších oblastí budoucího pracovního uplatnění. Díky silnému zázemí naší společnosti můžeme zájemcům o tuto oblast nabídnout i další nadstandardní zaměstnanecké výhody.

Lagarto Cafe - Lagarto Café je kavárnou výběrové kávy nabízející vlastní espresso směs složenou z certifikovaných zrn kávovníků arabika a robusta. Předností této kávy je ruční sběr, vysoká kvalita, pražení v malém množství a vždy dle aktuální poptávky. Nabídku dále doplňují značkové čaje Harney & Sons, belgické horké čokolády, kolekce bílých a červených vín vinařství Bzenec. Nezapomínáme ani na pečlivý výběr našich domácích dezertů, ručně vyráběné zmrzliny a obložených croissantů a křupavých panini. Lagarto cafe pro interprety akce zajišťuje catering.

Květiny M.P. – květinářství , které pro Vás s láskou vykouzlí krásnou květinu pro jakoukoliv příležitost. Najdete ho v ulici Jaroslava Průchy, v prostorách bývalého Bati.

Pivovar Mostecký Kahan - Minipivovar, který byl založen roku 2009 přímo v centru Mostu, v prostorách bývalého kina Kosmos. Pivo Kahan je nefiltrované a nepasterizované. Pivovar, kromě stálé nabídky, vystavuje také množství speciálních druhů piv. Raritou pivovaru Kahan je možnost sledovat výrobu piva přímo v restauraci, stojí zde totiž nejen varna, ale dokonce i spilka. Děti z dětských domovů na akci ochutnají malinovku, limonádu bez konzervantů, vyrobenou v tomto pivovaru.

MESS GEO s.r.o. – Společnost nabízí jen ty nejkvalitnější služby v oboru geodezie.

Pekárna JAPEK s.r.o. - je tradiční regionální rodinná firma. Z výrobního závodu z podkrušnohorského Litvínova denně rozváží své pečivo do celé oblasti severozápadních Čech a též do Prahy. Zabývá se výrobou pekařských a cukrářských výrobků a jejich prodejem do maloobchodních sítí. Výrobky prodává také v síti svých vlastních prodejen v Janově, v sídle společnosti, dále v Litvínově, Mostě, Chomutově a Žatci. Pekárna Japek zajišťuje občerstvení pro děti z dětských domovů na této akci.

Jezte s námi s.r.o. - firma zabývající se výrobou a distribucí zdravých jídel z čerstvých a kvalitních surovin. Nabízí dva hlavní pogramy, největší krabičkovou dietu v ústeckém kraji - nutričně vyvážené 5-ti chodové jídlo na celý den, kterou denně rozváží až ke klientovi. Druhým programem je výroba SUSHI pod značkou SUSHISTAR a také rozvoz této populární japonské speciality vyráběné z mořské řasy, rýže a náplně podle přání zákazníka, která rozhodně nemusí být nutně rybou. Firma zajišťuje dětem na akci občerstvení v podobě zdravé bábovky, která je jedním z výrobků této společnosti.

KZ systém s.r.o. - společnost působící na trhu technického zabezpečení již 15 let. Cílem společnosti je spokojený a hlavně zabezpečený zákazník. Proto také přistupuje společnost KZ system ke každé zakázce individuálně.

Celio a.s. - společnost vznikla v červnu roku 1993 a od prvopočátku až do současnosti se zabývala a zabývá podnikáním v oblasti nakládání s odpady.

DOPRAVNÍ PODNIK měst Mostu a Litvínova a.s. – zajišťuje městskou hromadnou dopravu na Mostecku
Dejme dětem šanci o.p.s. - poskytuje komplexní pomoc dětem a mladým lidem z dětských domovů zejména v posledních letech pobytu dětí v dětském domově, při jeho opouštění a v začátcích jejich samostatného života.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru