Chomutov - Koledy i pohádka obohatí program Chomutovských Vánoc ve čtvrtek 4. prosince. Od čtyř hodin odpoledne vystoupí žáci ze základní školy Hornická, ty pak vystřídají kytaristé ze Střediska volného času Domeček.

Žáci z Hornické nacvičili Vánoční pohádku podle vlastního návrhu. "Děj diváky zavede k rozpustilým čertíkům, roztomilým andělům a ke třem kamarádům," uvedla učitelka ZŠ Hornická Pavla Kiselá. Při pohádce zazní několik nejznámějších českých koled.

V pět hodin odpoledne usedne do vyhřívaného stanu na náměstí 1. máje hned čtyřiadvacet hudebníků s kytarami. "Děti z kytarového kroužku trénovali na vystoupení od začátku listopadu. Moc se na Chomutovské Vánoce těší, i když mají trochu obavy z toho, aby se jim vše povedlo," řekl ředitel Domečku Milan Märc. V doprovodu kytar zazní sedm vánočních písní.

Podrobný program Chomutovských Vánoc je na webu www.echomutov.cz.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru