Ve skanzenu startuje už v neděli adventní program. Přijďte si vyrobit věnce a svíčky
Ilustrační foto Zdroj: archiv zoopark
Co se chystá

Chomutov – Ve skanzenu Stavá Ves u chomutovského zooparku začíná už tuto neděli (26. listopadu) adventní program. Přijďte si vyrobit vánoční dekorace v nádherné předvánoční atmosféře při vůni svařeného vína a dalších dobrot. Na další předvánoční akce budete moci do skanzenu vyrazit i druhou, třetí a čtvrtou adventní neděli.

V neděli 26. listopadu si ve skanzenu budete moci od 14.00 hodin vyrobit adventní věnce a plovoucí svíčky. Následující víkend - v neděli 3. prosince se můžete těšit na divadelní představení Betlémské světlo a přijde i čert a Mikuláš. Na 10. prosince je naplánováno pečení cukroví, výroba betlémů a malování loutek. Poslední adventní neděli 17. prosince přijdou děti pobavit klauni Pepe a Pipi a všichni zájemci si budou moci vyzkoušet vánoční zvyky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru