V Chomutově pokračuje Otevřeno. V pátek zahrají Tři sestry, v sobotu Buty
Kapela Buty. Zdroj:www.otevrenochomutov.cz
Co se chystá

Chomutov – V Chomutově pokračuje multižánrový festival Otevřeno. V pátek 2. června zahraje v letním kině legendární kapela Tři sestry.

Chomutovský koncert Tří sester začíná v 18 hodin a je celkově třetí z jednadvaceti zastávek na šňůře kapely, která potrvá od května do září. Skupina svým fandům slibuje velkolepou pódiovou show včetně výčepu piva na jevišti a dvouhodinový koncert s podstatně obměněným play listem. Zazní tedy dlouho neslyšené písně, ale tradiční hity pochopitelně chybět nebudou.

Tři sestry doprovází na turné jako obvykle několik hudebních kamarádů. V Chomutově se jako hosté postupně představí punkoví veteráni E!E, Doctor P.P. se svým energickým rokenrolem a zahraniční host, nizozemskonovozélandské trio My Baby, jemuž dominuje excentrická zpěvačka Cato van Dyck.

Stage: od místní ethno music po známé "Ostravaky"

Stage před divadlem nabídne v sobotu 3. června různorodý mix menšinových žánrů v podání interpretů širšímu publiku povětšinou nepříliš známých, který vyvrcholí vystoupením ostravské kapely, jejíž písně naopak zná snad každý.

Sérii koncertů zahájí v půl třetí chomutovská skupina Taratibu, které prezentuje především západoafrické tance za doprovodu bubnů. O dvě hodiny později si mohou návštěvníci odskočit z prostoru před divadlem do nedaleké Kulisárny, kde vystoupí Mucha, brněnská pseudopunková formace sdružená kolem excentrické písničkářky Nikoly Muchové. V 17:45 bude stage patřit rovněž brněnskému triu Ghost of You, rovněž z Brna, hrajícímu psychedelický pop v neobvyklé sestavě kytara, bicí, zpěv. Ve tři čtvrtě na osm se představí Kittchen z Doks - "kuchyňský" industrial folk. Čtvrt hodiny před devátou vystoupí pražští Disco Balls, stylově zaměření na ska-soul. A konečně ve 22:30 obsadí pódium ostravští matadoři, které díky mnoha svérázným a známým písním není třeba blíže představovat - kapela Buty.

Otevřeno v Huháči

Už řadu let patří k Otevřenu také produkce dýdžejů. Ti letos dostali nový prosto. K pořadatelům festivalu se totiž nově připojil také Music Club Huháč v ulici 28. října. V sobotu 3. června tady vypukne hiphopová HighLife Night, kterou zařídí DJ´s Mistah Tee & PapiChulo.

V Kulisárně v sobotu 3. června hodinu před půlnocí, vystoupí jedna pražský DJ Pixie.

PROGRAM FESTIVALU OTEVŘENO

PÁTEK 2. 6. 2017 - LETNÍ KINO - 350 KČ
18.00 Tři sestry Radegast tour 2017
Hosté: E!E, Doctor P.P., My baby (Nizozemí)

PÁTEK 2. 6. 2017 - HUHÁČ - 50 KČ
20.00 Hip Hop: HighLife Night
Deejays: Mistah Tee & Papichulo

SOBOTA 3. 6. 2017 - MĚSTSKÝ PARK
11. 00 Street Hard Workout Battle
SOBOTA 3. 6. 2017 - STAGE MĚSTSKÉ DIVADLO
14.30 Taratibu
16.00 vítěz Rock Regio Festu 2017

SOBOTA 3. 6. 2017 - KULISÁRNA - 50 KČ
16.30 Mucha
21.00 DJ - PIXIE, MEMBRAIN, AZAWAKK, ESTEWES,
FLAZHA&RE:FUSE, CLINICS

SOBOTA 3. 6. 2017 - STAGE MĚSTSKÉ DIVADLO
17.45 Ghost of you
19.45 Kittchen
20.45 Disco Balls
22.30 Buty

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru