Kadaňáci budou v sobotu už pošesté férově snídat. Piknik bude před Střelnicí
Ilustrační foto. Zdroj: www.ferovasnidane.cz
Co se chystá

Kadaň - V sobotu 13. května se bude v Kadani už pošesté férově snídat. Snídající Kadaňáci se tak připojí ke kolegům z desítek českých a moravských měst a k desetitisícům lidí na celém světě, kteří budou oslavovat Světový den pro fair trade a podpoří tím tak myšlenku spravedlivého obchodu.

V Kadani je sraz v 9.30 hodin pod kaštany před KD Střelnice, v případě nepříznivého počasí v salonku na Střelnici. Před Střelnicí se můžete pohodlně usadit k dřevěným lavicím, ale pokud dáváte přednost snídani v trávě, přineste si deku a rozložte si ji, kam bude libo. Pak už stačí jen termoska s kávou nebo čajem, ideálně ve fair trade kvalitě (nebo horkou vodu, sáčky férového čaje a instantní férová káva budou na místě k dispozici). Přibalte také vše, co rádi snídáte, připravené z domácí produkce, místních, bio nebo fairtradových surovin.

Loni snídalo v Čechách na 137 místech více než 5 tisíc lidí. V Kadani přišlo posnídat úctyhodných 60 lidí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru