Prodejní výstava fotek v galerii Kryt pomůže psímu útulku
Výstava v galerii Kryt. Zdroj: město Klášterec nad Ohří
Co se chystá

Klášterec nad Ohří – V klášterecké galerii Kryt můžete nyní vidět fotografie Stěpána Malasta, který jedinečným způsobem zachycuje malebnost města zasazeného v zeleni Krušných hor a Doupovských vrchů. Na jeho snímcích se objevuje i Mědník a Rašovice. Výstava nese název Očima Klášterečáka. Fotky je možné si zakoupit, výtěžek poputuje psímu útulku.

Štěpán Malast se fotografii začal věnovat v době kinofilmové klasiky na přelomu tisíciletí. S příchodem dostupné digitální techniky začal zaznamenávat život kolem sebe. Reportážní fotografii se vážněji věnuje od vojenské zahraniční operace na území Afgánistánu v roce 2009. U reportáže a dokumentu, především z kulturních akcí, zůstal dodnes. Před dvěma lety začal koketovat se specifickou tvorbou fotografií, jakou je fotografie skládaná, s několikanásobnou expozicí a s použitím technických pomůcek pro zachycení hvězd i jiných vesmírných těles. Tímto způsobem zachycuje krajinu, noční nebe i panoramatické celky včetně urbánních prostorů.

0905vystava1

A právě tyto fotografie tvoří výstavu Očima klášterečáka, která nyní budí zájem mnohých místních patriotů. Již na vernisáži byly některé z fotografií zamluveny k prodeji, výtěžek bude předán místnímu psímu útulku.

Výstava potrvá do 31. května, otevřeno je denně od 9 do 17 hodin.

0905galerie5

0905vystava3

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru