Ústí nad Labem - Uvažujete o koupi nového vozu? Technická dokonalost a spolehlivost vozů nejprodávanější světové značky aut za rok 2016 vás uchvátí. Přijďte se přesvědčit o tom, že vůz Toyota je správnou volbou i pro vás. Blíží se Toyota Víkend, který chystá pro zákazníky nejen možnost vyzkoušet si vozy této značky, ale také zajímavé nabídky a cenová zvýhodnění. V Ústeckém kraji navštivte ve dnech 13. a 14. května autosalon Toyota Louwman v Ústí nad Labem.

„Toyota Víkend je příležitostí pro všechny zájemce o nové vozy přijít si vyzkoušet auta značky Toyota. Nové vozy si u nás mohou nejen takzvaně osahat, tedy posadit se do nich a dozvědět se o nich vše co je bude zajímat, ale osobně si ověřit i jízdní vlastnosti vozu. Připraveny budou i naše novinky a cenová zvýhodnění,“ láká Petr Tampír, vedoucí provozovny Toyota Louwman Ústí.

Co je pro vás na Toyota Víkend připraveno?

Co chystá Toyota Louwman Ústí na víkend 13. a 14. května? Představení nového modelu Toyota Yaris pro rok 2017, který nabízí nejen nový design, ale i mnoho bezpečnostních prvků a nové úsporné motory. Budete moci využít časově omezenou akční nabídku BENEFIT, s lákavou slevou na nejprodávanější modely. Při výkupu vašeho stávajícího vozu na protiúčet získáte zajímavý bonus až 30 000 Kč.

Soutěž

Na Toyota Víkend pro vás připravil autosalon Toyota Louwman Ústí opět jednu z oblíbených zákaznických soutěží. Zúčastněte se klání o co nejúspornější jízdu v novém hybridním voze Toyota a vyhrajte hodnotné ceny.

Přijďte s rodinou

Pokud auto kupujete pro svoji rodinu, vezměte ji s sebou, bude pro vás připraveno občerstvení a o děti bude také postaráno. Jako poděkování za váš čas si ještě odnesete domů drobný dárek.

  • TOYOTA VÍKEND je nachystán na sobotu a neděli 13. a 14. května v autosalonu Toyota Louwman Ústí, ul. Solvayova 6, Ústí nad Labem, v sobotu od 9 do 17 hodin a v neděli od 9 do 15 hodin.
  • Nová Toyota Yaris – Vaše nová láska!
  • Více informací naleznete zde: http://www.toyota-louwman.cz/

Videopozvánka

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru