Foto: archiv kapely Extaze
Co se chystá

Jirkov – Na třetí adventní víkend připravil Hotel Kavalír ve svém rockovém klubu pro fanoušky tohoto žánru "Předvánoční metalový šrumec".

Pozvání přijala česko-slovensko-německá heavy metalová formace EXTAZE, která má své kořeny v Karlových Varech. Melodický heavy metal s prvky gothic rock a bravurní frontman kapely Peters Max, vás neponechá jen sedět u stolu, ale vtáhne vás na parket, přímo do ohniska zábavy. Přijďte a užijte si nezapomenutelnou show.

Hudební večer po koncertu skupiny EXTAZE zdaleka neskončí, ale zbytek večera doplní oblastní skupina RAMPAGE, hrající hity kapel jako jsou Beatles, Police, Elton John a další.

Tato hudební show se koná 16. prosince  od 19 hodin. 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru