Nenechte si ujít speciální jízdy. Zdroj: Railway Capital a.s.
Co se chystá

Ústecký kraj – V sobotu 9. prosince uskuteční soukromý dopravce RCAS dvě zvláštní jízdy vlaků v Ústeckém kraji. Jedna potěší hlavně malé cestující, ta druhá fanoušky železnice všeobecně.

Právě pro ně je určena jízda mimořádným vlakem do Chotiměře. Akce se koná u příležitosti připomenutí neslavného výročí 10 let od sesuvu tratě nad dálnicí D8 v úseku Radejčín – Chotiměř, který dosud nebyl opraven. Vlak pojede po deváté ranní z Mostu a zastaví v Bílině, Teplicích, Krupce, Ústí nad Labem (západní nádraží), Lovosicích a Oparnu, kam se přijede před jedenáctou. Zpátky z Chotiměře vlak pojede stejnou trasou po druhé hodině odpoledne. Součástí akce bude vycházka k místu sesuvu. 

Pořadatelem akce je Michal Cuc, předseda Spolku lokálních drah. Kontakt: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., 777 093 398. 

Zpáteční jízdenka na celou trasu z Mostu do Chotiměře bude stát 100 Kč a jízdenky se budou prodávat ve vlaku. Akce se koná za finanční podpory Ústeckého kraje.

 

Upozorňujeme, že oproti plakátu vlak zastaví ještě v Bílině a Krupce.

Jako v minulých letech pojede zvláštní vlak s Mikulášem, čertem a andělem do Kadaňského Rohozce. Pojede z Mostu a zastaví v Jirkově, Chomutově na obou zastávkách, Prunéřově, Kadani a dále bude pokračovat přes Poláky, Vilémov a Radonice. Na konečné bude pro cestující připraveno občerstvení, zejména klobásy, a doprovodný program.

Zpáteční jízdenka na celou trasu z Mostu do Kadaňského Rohozce bude stát 140 Kč a jízdenky se budou prodávat ve vlaku. Akce se koná za finanční podpory města Kadaň.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru