Kapela Jamaron vydala v pondělí nový klip k songy Jizvy. Foto: archiv kapely
Co se chystá

Litvínov – Jedna z nejvýraznějších mladých českých rockových kapel vyráží na nové turné s názvem 10 LET TOUR. Zahájí jej už zítra v Liberci a pak se hned přesune na sobotní koncert do litvínovského hudebního klubu Attic. A vy můžete být u toho!

Pražský koncert je téměř vyprodaný, ale v Litvínově jsou stále vstupenky k dostání. Mladá kapela, jejímiž zakládajícími členy jsou tři sourozenci, se před turné dočkala publicity, kterou by si nejraději odpustila. V den, kdy chtěla zveřejnit koncertní kalendář, tragicky zemřel její baskytarista, skladatel a producent v jedné osobě Filip Karlík. Zbylí členové tak věnují celé turné jeho památce. 

V pondělí kapela vydala nový klip s názvem Jizvy, který produkoval právě Filip. Bohužel natáčení se již nedočkal.

 

 

Nový song rozhodně zazní i v sobotu v Atticu, stejně jako největší hity kapely. Teď už jen trojice hudebníků skvěle doplňuje výraznou frontmanku, která má nejen božský hlas, ale i nádherně vypadá. Kapela si zakládá na srozumitelných a smysluplných českých textech, obohacených o životní zkušenosti, se kterými se řada posluchačů snadno ztotožní. Další devízou jsou silné chytlavé refrény a mladistvá energie, která se na posluchače valí z pódia při každém jejich koncertě. Nejen z tohoto důvodu jsou řazeni mezi nejzajímavější mladé rockové kapely současnosti. To dokazuje i jejich vítězství v Hudebních cenách Žebřík, kde získala formace zlaté ocenění. V hlasování fanoušků byla skupina zvolena za Objev roku 2019.

Mezi nejpřehrávanější songy patří například Osudová balada, která má na YouTube téměř 6 milionů přehrání. 

 

 

Za roky svého fungování vydala skupina Jamaron Demo EP „V Obraze“ a tři studiová alba: „Nahá“, „DOMA“ a nejnovější „Generace“ nahrané ve studiu SONO Records, které vyšlo 17. března 2022 a v dubnu téhož roku album pokřtila ve vyprodaném Lucerna Music Baru. 

Kapele Jamaron bude v sobotu v Atticu předskakovat karlovarská kapela Kozatay. Brány klubu se otevírají v 19 hodin, první kapela začne hrát ve 20 hodin. Chcete lístky zdarma? Odpovězte na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.jak vznikl název kapely. Odpovídat můžete do pátku do 12 hodin. Výherce bude oznámen na sociální síti Facebook na stránce E-Mostecko.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru