Foto zdroj: FCB Jezdecká stáj Březno
Co se chystá

Březno u Chomutova – Stejně jako v dalších jezdeckých stájích v republice uzavřou svou sezónu Hubertovou jízdou i jezdci ze stáje v Březně u Chomutova. Tentokrát se jedná o desátý jubilejní ročník.

Slavnostní zahájení na jízdárně Jezdecké stáje Březno je naplánováno na sobotu 14. října v 10:30 hodin.  Součástí akce, která je pro celou rodinu, je vyjížďka po okolí obce, hon na lišku, tedy jezdce v přestrojení, a závěrečný dostih halali.  Trasu s koňmi lze projet i autem.

Patronem Hubertovy jízdy bude nejkrásnější muž planety pro rok 2022 Dominik Chabr, který usedne na starokladrubského bělouše a povede v čele s Mastrem tuto jubilejní jízdu.

 

Foto: archiv Dominika Chabra

 

Jízda sv. Huberta je pro příznivce jezdeckého sportu velká společenská záležitost. Tato tradice se k nám přenesla z předminulého století.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru