Podle oznámení pobíhal po domě ozbrojený muž
ILUSTRAČNÍ FOTO: CC0
Chomutov

Chomutov – Oznámení na městskou policii poukazovalo na muže v jedné z ulic Chomutova, který má údajně běhat po vchodu s nožem.


Když hlídka dorazila na místo, muž byl okamžitě vyzván, aby se k hlídce nepřibližoval a vyndal nůž. Ten ovšem odvětil, že žádnou zbraň nemá a na důkaz sundal bundu a mikinu. Strážníci jej proto vyzvali, aby se opřel o služební auto kvůli bezpečnostní prohlídce. Muž uposlechl, ale následně se pokusil odrazit od kapoty, takže byl za použití donucovacích prostředků sveden k zemi a z důvodu jeho agresivního chování mu byla přiložena pouta a následovala prohlídka.

Na místě byl ještě další muž, který měl být jeho nevlastním bratrem. Strážníkům popsal situaci tak, jak se udála před jejich příjezdem, kdy se jeho bratr snažil za použití násilí dostat do bytu ke svému otci, kam byl ale následně puštěn dobrovolně a právě tam se měl v kuchyni ozbrojit nožem. K žádnému napadení naštěstí nedošlo, nůž měl ještě v bytě odložit a odejít. Přivolaná hlídka PČR si událost převzala k dalšímu šetření.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru