Boty, oblečení i herní volant. Policisté zjistili, kdo stojí za krádežemi v obchodní zóně
Ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Jirkovští policisté zjistili, kdo má mít na svědomí několik krádeží v různých prodejnách Obchodní zóny Otvice z poslední doby. K první krádeži došlo ve druhé polovině ledna a k poslední v prvním únorovém týdnu.

"Ze tří obchodů s rozličným zbožím původně neznámý pachatel ukradl oblečení (několik mikin, trička, bundu atd.) a obuv v celkové hodnotě bezmála 10 tisíc korun, ale i herní volant za 9 tisíc. Ten se policistům podařilo vypátrat v zastavárně a vrátit jej oprávněné osobě. Policisté také zjistili totožnost muže, který se měl všech krádeží dopustit. Je jím 21letý mladík z Chomutova," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská. 

Za spáchání trestného činu krádeže, z něhož mu bylo sděleno podezření, mu soud může uložit trest odnětí svobody až do výše dvou let.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru