Policisté už vědí, kdo v Teplicích vykradl restauraci, bar a čajovnu
Ilustrační foto
Chomutov

Teplicko – Policisté dopadli zloděje, který má na svědomí nejméně tři vloupání v Teplicích. Vykradl restauraci, bar a čajovnu a odcizil věci v hodnotě téměř 85 tisíc korun, mimo peněž si vzal třeba několik lahví whisky nebo balíčky tabáku do vodní dýmky. V současné době pachatel už sedí ve vazbě.

Muž se začátkem ledna vloupal v Teplicích do restaurace, ve které ukradl trezor s téměř 20 tisíci korunami. Několik dnů poté se v centru Teplic vloupal po vytržení mříže do baru, kde se pokusil vypáčit mincovník herního automatu, což se mu nepodařilo. „U dalších automatů byl ale úspěšnější a vzal z nich drobné mince v celkové výši kolem 400 korun. Kořist nebyla tak velká, jak si představoval, proto si z lednice přibral ještě 11 lahví značkové whisky,“ řekl k druhému případu policejní mluvčí Daniel Vítek.

Dalšího vloupání se muž dopustil začátkem února, kdy vnikl do čajovny. Odtud si odnesl elektronickou pokladnu, tiskárnu, peníze, mobilní telefon a několik desítek balení tabáku do vodní dýmky. „Recidivista, který už má za sebou i vězení, byl obviněn z přečinů krádeže a poškození cizí věci, za které mu hrozí až pětileté vězení. Na soud bude čekat ve vazební věznici,“ dodal policejní mluvčí.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru