Ukradené elektrokolo a elektrokoloběžka. Policisté žádají veřejnost o pomoc
Ukradené elektrokolo. Foto: Policie ČR
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Klášterečtí policisté žádají veřejnost o pomoc s objasněním krádeže elektrokola a elektrokoloběžky. Dosud neznámý zloděj nebo zloději je ukradli z uzamčené kočárkárky v Klášterci nad Ohří. Majiteli vznikla škoda odhadovaná na 28 tisíc korun.

Policisté z Klášterce nad Ohří pátrají po neznámém pachateli (či pachatelích), který v přesně nezjištěné době během září odcizil z panelového domu v ulici Lesní elektrokolo značky Crussis a elektrokoloběžku značky VeGA. Jednáním pachatele, který se nezjištěným způsobem dostal do uzamčené kočárkárny, vznikla majiteli zmíněných věcí škoda předběžně vyčíslená na 28 tisíc korun.

Kromě pachatelů pátrají policisté také po odcizeném kole a koloběžce. Jedná se o kolo značky Crussis e-Guera 9.4, stříbrné barvy s modrými a černými prvky. Elektrokoloběžka je značky VeGA VIRON XL-700 pro, karbonové černostříbrné barvy.

V případě jakýchkoli poznatků k pachateli či odcizeným věcem se neváhejte obrátit na Obvodní oddělení PČR v Klášterci nad Ohří, ulice Polní 685, tel.: 974 434 600, případně na linku 158.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru