Opilý řidič nechtěl jít do vězení ani na dva týdny. Teď mu hrozí dva roky
Ilustrační foto: E-deníky.cz
Chomutov

Chomutov - Na pouhé dva týdny měl nastoupit do vězení k výkonu trestu 23letý muž z Chomutova. Způsobil totiž dopravní nehodu pod vlivem alkoholu, za což mu soud uložil peněžitý trest. Částku uloženou soudem ale nezaplatil celou a tak mu byl zbytek trestu přeměněn v nepodmíněný trest odnětí svobody v délce 14ti dnů. Mladý muž však měl i z takto krátkého pobytu za mřížemi obavy, takže do vězení nenastoupil.

Policisté po muži proto vyhlásili celostátní pátrání a po jeho dopadení ho do výkonu trestu eskortovali. V současné době je dotyčný již na svobodě, avšak kvůli nenastoupení výkonu trestu ho vyšetřovatel obvinil ze spáchání trestného činu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Obviněnému tak znovu hrozí trest odnětí svobody, a to v krajním případě až na dva roky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru