Nové možnosti parkování v Klášterci nad Ohří. Vznikne až 30 nových parkovacích míst
Foto: Město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Vodorovným dopravním značením bude dokončena oprava komunikace v ulici 17. listopadu, díky které vznikne zhruba 30 nových parkovacích míst. Nyní budou řidiči nuceni projíždět pomaleji i ve spodní části ulice. Ulice 17. listopadu je totiž téměř stejně široká od shora až po křižovatku s ulicí Jana Ámose Komenského. Díky nově zúžené komunikaci tak budou řidiči snáz dodržovat maximální povolenou rychlost 30 km/h.

Město dále vybralo dodavatele opravy zadní části komunikace v Nádražní ulici u garáží. Tento úsek by se měl opravit ještě letos.
V příštím týdnu začne oprava komunikace ve Školní ulici. Jedná se o úsek od křižovatky s ulicí U Potoka až po křižovatku na Útočiště.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru