Děti mají prázdniny, ve školách a školkách začíná čilý stavební ruch
ZŠ Školní. Foto zdroj: město Klášterec nad Ohří
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Ve školách začaly prázdniny, přes léto se v péči o menší děti vystřídají mateřské školy, město opět využije letních měsíců k různým investičním akcím a opravám v budovách škol.

Na ZŠ Krátká se v kuchyni dočkají nové škrabárny brambor. Opraví se také akumulační jímka pod bazénem. V tělocvičnách pak proběhne rekonstrukce osvětlení, LED žárovky nahradí stávající výbojky. ZŠ Školní čeká 2. etapa rekonstrukce rozvodů vody a kanalizace. Pavilon stravování obohatí nový nákladní výtah. Na budově školy v Havlíčkově ulici, která spadá pod ZŠ Petlérskou, proběhne výměna okapových žlabů a svodů do tělocvičny.

V budově mateřské školy v Lesní ulici se uskuteční výměna svítidel na LED žárovky. Nové kuchyňské linky budou pomáhat při přípravě jídel pro děti v mateřské škole v Dlouhé. Rekonstrukce kuchyně se uskuteční ve školce v Lípové ulici. Ve Školní se oprav dočká sklad pomůcek a nové zázemí budou moci využívat pedagogové ve školce v Souběžné.

Práce ve školách a školkách zhotoví: Adam Vavroušek, Dominik Picek, Roman Totzauer a Elektronovy – Trade s.r.o.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru