V pondělí začne rekonstrukce ulice Smetanovy sady, objízdné trasy povedou těmito ulicemi
Uzavírka ulice. Foto zdroj: město Jirkov
Chomutov

Jirkov - Od pondělí 4. července až do konce listopadu bude úplná uzavírka ulice Smetanovy sady kvůli rekonstrukci komunikace, přilehlých chodníků a výstavby okružní křižovatky. Příjezd do hypermarketu Tesco bude zajištěn, stejně jako přístupy do panelových domů.

Objízdné trasy povedou ulicemi: Červenohrádecká, Dvořákova a Alešova, Palackého, Dvořákova. Je tedy nutné sledovat dopravní značení. Rekonstrukce je rozdělena do tří etap (faktické uzavření daného úseku se bude řídit prováděnými stavebními pracemi).

Komunikace v této ulici je už delší dobu v neutěšeném stavu.

Zajímavostí této rekonstrukce je vybudování kruhového objezdu s odbočkou k hypermarketu Tesco. Výstavba okružní křižovatky má několik výhod: pomůže zachovat stávající parkovací místa, která se opraví, a dokonce se jejich počet navýší. Díky tomu by zde mělo přibýt 47 nových stání, což je pro lokalitu, kde bývá parkování problém, velký přínos.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru