FOTO: Policisté prezentovali svoji práci chomutovským studentům. Ti tak získali díky akci bližší představy o službě u policie
Foto: Policie ČR
Chomutov

 

Chomutov - Policisté Územního odboru Policie ČR Chomutov se v úterý 21. června zúčastnili akce pro studenty Střední odborné školy energetické pořádané školou na koupališti v Perštejně. Cílem účasti policistů z různých oddělení bylo přiblížit studentům bezpečnostních, ale i dalších oborů této školy, policejní práci a připomenout jim možnost uplatnit se v budoucnu právě u Policie ČR.

"V průběhu dopoledne tak přibližně dvě stě studentů shlédlo ukázky práce policejních psovodů, dozvěděli se více o práci policejního technika, dopravních policistů a policistů zařazených na hlídkové službě a v pořádkové jednotce. Přitom si také prohlédli, a mnozí z nich i vyzkoušeli, například vybavení prvosledových hlídek anebo pořádkové jednotky," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská. 

Obdrželi také informace (včetně brožur a letáků) přibližující uplatnění u Policie ČR, požadavky na přijetí, dozvěděli se více o výsluhových nárocích a dalších výhodách tohoto povolání.

Bližší informace k náboru nových policistů v Ústeckém kraji naleznete zde.

FOTO

2306akce1

2306akce2

2306akce3

2306akce4

2306akce5

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru