Časté hádky a vzájemné napadání manželů v Chomutově děsí sousedy, žena volala z bytu o pomoc
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Hlídka městské policie byla přivolána do ulice Blatenská, kde má docházet k hádce manželů a žena má dokonce volat o pomoc.

Oznamovatelka na místě dále uvedla, že toto jednání se neděje poprvé a hádají se a fyzicky napadají poměrně pravidelně. Strážníci se snažili klepat, zvonit, ale nikdo nereagoval. Na místo byla přivolána též Policie ČR. Přes zavřené dveře byl slyšet ženský křik a volání o pomoc, a tak hlídka po prokázání příslušnosti přidala i výstrahu, že dveře budou vykopnuty.

Když byl tímto způsobem byt zpřístupněn, strážníci uvnitř spatřili muže, který tvrdil, že se nic neděje, že se pouze pohádali, žena byla uplakaná a byt chtěla okamžitě opustit. Po prokázání totožnosti obou osob a po zjištění zdravotního stavu přítomných si událost převzala Policie ČR.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru