Nepouštějte domů cizí lidi, varuje policie! Ženě z Chomutovska se to málem stalo osudným
ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Chomutovští policisté šetří případ dvou mužů, kteří se začátkem května snažili okrást seniorku v obci na Chomutovsku. Jeden z nich se pod lstivou záminkou vloudil do domu, kde 82letá žena bydlí se synem.

Ten však tou dobou nebyl doma, což se poškozené málem vymstilo. Poté, co muže dotyčná pustila dovnitř, odlákal její pozornost, díky čemuž se do domu nepozorovaně dostal jeho společník.

Zatímco seniorku první z mužů rozptyloval, další muž prohledával obývací pokoj a pak i ložnici. "Žena si po chvíli všimla, že v domě je někdo další a řekla, že má v domě zloděje a zavolá policii. Muž ihned poté z místa odešel, jeho komplic mezitím utekl oknem, aniž by stačil něco ukrást," uvedla mluvčí policistů Miroslava Glogovská

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru