Policie v Chomutově šetří vloupání do rodinného domu. Zloděj se v něm pořádně napakoval!
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Chomutovští policisté šetří případ vloupání do rodinného domu, z něhož si neznámý pachatel odnesl věci v celkové hodnotě předběžně vyčíslené na 130 tisíc korun. Ke krádeži mělo dojít v první polovině ledna.

Do rozestavěného domu v Chomutově se neznámý dostal po překonání více než třímetrové zdi. Poté se mu podařilo vniknout do domu, kde se zřejmě pořádně „napakoval“. Podle majitele si měl odnést například několik balení asfaltové lepenky, velké množství různých kabelů, elektrojističe, proudové chrániče, zásuvky a další věci. Ze stavby mělo zmizet i potrubí podlahového vytápění.

S ohledem na množství odcizených věcí pachatel nejspíš na krádež nebyl sám a nemohl ji uskutečnit během chvíle. Je pravděpodobné, že se do objektu i vícekrát vrátil. Další více než 30tisícovou škodu měl neznámý pachatel nebo pachatelé způsobit poškozením části vstupních dveří.

"Policisté případ prověřují pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže, za který pachateli v případě dopadení a prokázání viny hrozí s ohledem na výši způsobené škody až pětileté vězení," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru