K ubytovně na Chomutovsku v noci vyjížděla záchranka. Došlo tam k bitce mezi několika cizinci
ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - V noci z pátku na sobotu bylo rušno u jedné z ubytoven na Chomutovsku. Čtyři cizinci pracující v České republice se po předchozí hádce vzájemně fyzicky napadli.

Potyčka skončila zraněním tří z nich, přičemž 36letý muž musel být ošetřen na chirurgii. Dva z cizinců měli navíc v uvedené době poškodit záznamové zařízení bezpečnostních kamer uvnitř ubytovny. Na parkovišti před ubytovnou pak měli poničit zaparkované osobní vozidlo patřící dalšímu účastníkovi potyčky.

"Škoda na autě byla předběžně vyčíslena na 40 tisíc korun, desetitisícová škoda pak vznikla na záznamovém zařízení. Jak zjistili přivolaní policisté, všichni čtyři zúčastnění byli pod vlivem alkoholu, nadýchali hodnoty přesahující jedno promile," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Po vystřízlivění policisté mužům sdělili podezření z trestného činu výtržnictví. Dvěma z nich, kteří poškodili kamery a vozidlo, sdělili i podezření z trestného činu poškození cizí věci. Událost je šetřena ve zkráceném přípravném řízení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru