Notorický zloděj z Chomutova po propuštění dál kradl jako straka! Museli ho umístit do vazby
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Několika krádeží spáchaných v poslední době v různých chomutovských obchodech se měl podle zjištění policistů dopustit 42letý muž, který byl teprve v březnu propuštěn z věznice. Tam si odpykával trest za spáchání trestného činu krádeže.

Z pobytu za mřížemi se však zřejmě moc nepoučil. V průběhu května a června měl totiž odcizit zboží v celkové hodnotě přibližně 9 tisíc korun. Pokaždé se jednalo o volně vystavené zboží, například parfémy, riflovou bundu, příklepovou vrtačku, ale i čokolády. Pouze v jednom případě byl hned po odcizení zadržen prodavačkou a odcizenou bundu musel vrátit. Jinak se mu vždy podařilo i s lupem z prodejny odejít.

Policisté však nakonec ve všech případech šetřením jeho totožnost zjistili a během uplynulého víkendu ho předvedli na služebnu. Tam mu sdělili podezření z trestného činu krádeže a propustili ho. O pár hodin později neznámý pachatel odcizil na prodejně benzínové čerpací stanice několik čokolád a deodoranty.

"Ani v tomto případě totožnost pachatele nezůstala utajena dlouho. Policisté podezřelého, kterým byl právě zmíněný 42letý Chomutovan, zadrželi o den později. Rozšířili mu podezření o další jednání a předložili případ státnímu zástupci s tím, aby byl zadržený muž s ohledem na opakování trestné činnosti umístěn do vazební věznice. Z rozhodnutí soudu tak nakonec tento recidivista opět skončil za mřížemi," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru