Muž našel v Klášterci peněženku, z platební karty se pak snažil získat peníze
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Klášterec nad Ohří - Koncem dubna byla na policii v Klášterci nad Ohří oznámena ztráta peněženky s platebními kartami, finanční hotovostí a různými doklady, vše v celkové hodnotě přes tři tisíce korun. Uvedené věci nalezl neznámý pachatel, který se pak pokoušel o výběr peněz z platebních karet.

Policisté šetřením zjistili, že o výběry z karet se měl pokoušet 38letý muž z Klášterce nad Ohří. Podle všeho však pokaždé zadal špatný pin a na cizí peníze tak mohl zapomenout. Místo toho se dočkal pozornosti policistů.

"Čelí podezření z trestných činů neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku a pokusu krádeže. Pokud bude jeho vina prokázána, mohl by od soudu odejít s trestem odnětí svobody až do výše dvou let," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru