Šlo o trestný čin? Náraz vlaku do krav u Málkova bude policie šetřit jako obecné ohrožení
ilustrační foto
Chomutov

Chomutovsko - Kolem půl osmé ráno došlo na železniční trati vedoucí z Chomutova do Chebu v úseku mezi obcemi Černovice a Málkov ke střetu osobního motorového vlaku se stádem krav.

Podle prvotních informací nikdo z přibližně 70ti cestujících ve vlaku nebyl zraněn. Došlo však k úhynu pěti kusů dobytka z celkového počtu 15ti kusů. O události jsme aktuálně informovali zde.

Cestující byli z místa odvezeni náhradním vlakem. "Na místě jsou kromě drážních hasičů i policisté, kteří událost šetří. Provoz na trati mezi Chomutovem a Kadaní byl nejprve zcela zastaven, momentálně už je veden po druhé koleji kyvadlově. Událost budeme prověřovat pro podezření z trestného činu obecného ohrožení z nedbalosti," sdělila policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru