V pondělí bude letos poprvé jednat chomutovské zastupitelstvo. Zasedání můžete sledovat online
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - První zasedání chomutovského zastupitelstva v tomto roce se uskuteční v pondělí 19. dubna od 15.00 hodin v zasedací místnosti historické radnice.

„I přes ukončení nouzového stavu, bude nadále stejně jako v minulém roce probíhat zasedání zastupitelstva v omezeném režimu,“ řekl tajemník chomutovského magistrátu Robert Plechatý.

Zasedací místnost historické radnice bude opět patřit zastupitelům města Chomutova. Pro přítomnost široké veřejnosti je vymezen prostor v Rytířském sále, stejně jako tomu bylo v minulém roce. „Nouzový stav byl sice ukončen, ale virus mezi námi dále přetrvává. Proto bych chtěl pouze připomenout, že je povinností všech zúčastněných, dodržovat platná hygienická nařízení,“ řekl tajemník magistrátu Robert Plechatý.

Je tedy povinností všech přítomných zejména užít ochranu dýchacích cest. U vstupu do budovy je k dispozici desinfekce. Občané mohou se svými dotazy vystoupit za řečnickým pultem přímo v zasedací místnosti. „Jednání se rovněž zúčastní strážníci Městské policie, kteří budou dohlížet na klidný průběh zasedání zastupitelstva a na dodržování veškerých opatření,“ dodal tajemník Robert Plechatý.

Přímý přenos jednání bude možné sledovat na bit.ly/Chomutov_YT.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru