FOTO: Policie hledá svědky dopravní nehody, viníka zachytila kamera. Můžete pomoci?
Foto z bezpečnostní kamery. Zdroj: Policie ČR
Chomutov

Jirkov - Chomutovští policisté šetří dopravní nehodu, ke které došlo ve středu 25. listopadu cca v 17:20 hodin v ulici Chomutovská v Jirkově.

Řidič blíže nezjištěného nákladního vozidla tam poblíž domu č. p. 278 (Ubytovna u Jiřího) dle videozáznamu z bezpečnostní kamery zřejmě poškodil pravou boční částí tohoto nákladního vozidla tři podélně zaparkovaná vozidla stojící v řadě za sebou. Dosud nezjištěný řidič nehodu neoznámil a z místa odjel.

Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda na zaparkovaných vozidlech v celkové výši cca 40.000,- Kč.

"Za účelem objasnění popsané nehody žádáme tímto případné svědky, nebo osoby, které by měly poznatky k samotnému vozidlu (viz fotografie níže) nebo jeho uživateli, aby se obrátili na Dopravní inspektorát PČR Chomutov, nám. T. G. Masaryka 3100, tel.: 974 447 250 nebo na linku 158," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

2112nehodasvedci1

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru