STALO SE: Sousedy rušil hluk hrajících si dětí, zavolali strážníky. Partička zase rušila noční klid bujarou oslavou
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Kadaň - V půl páté odpoledne byli kadaňští strážníci přivoláni do Golovinovy ulice, kde si oznamovatel stěžoval na hluk od sousedů nad ním.

Strážníci mu vysvětlili, že hluk hrajících si dětí sousedů není schválnost. Strážníci také oslovili i sousedy. Ti jim sdělili, že již apelují na bytové družstvo, aby jim opravilo podlahu v pokoji, kterou mají špatnou, a tak nerušili souseda pod nimi.

Hlučná oslava

O dva dny později, pár minut před půlnocí, byla hlídka městské policie přivolána do Žitné ulice, kde docházelo k rušení nočního klidu. Z uvedeného bytu se ozýval zpěv a hudba. Otevřela mladá žena, která strážníkům řekla, že si byt půjčila od kamaráda a mají zde oslavu. Zúčastnilo se jí kolem deseti lidí. Žena se za rušení nočního klidu omluvila a slíbila, že již bude klid.

Rušení jako schválnost?

V ten samý den, v noci před jednou hodinou, na městskou policii zavolala žena, která si stěžovala na opětovné rušení nočního klidu v domě v Chomutovské ulici. Při příjezdu strážníků byl již na místě klid. Muž, který pouštěl nahlas hudbu, ji vypnul. Strážníci počkali s oznamovatelkou několik minut, zda se rušení nočního klidu nebude opakovat, ale muž o přítomnosti městské policie věděl a hlasitou hudbu si již nepustil. O případech onformují kadaňští strážníci na svém webu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru