Z deníku strážníků: Cizinec kradl kondomy v Kauflandu, bezdomovci dobývající se na faru a muž zapomněl, kde bydlí
ilustrační foto
Chomutov

Kadaň - Odpoledne kolem páté hodiny byli kadaňští strážníci přivoláni do Kauflandu, kde byl zadržen pachatel drobné krádeže. Jak strážníci zjistili, šlo o muže z Gruzie, který přes pokladnu pronesl zboží v hodnotě 289,20 Kč, které nezaplatil. Byly mezi tím i kondomy. Později zboží zaplatil. Případ dořeší přestupková komise.

Na faře jim dobili mobil

Večer před šestou hodinou byla městská policie upozorněna, že tři bezdomovci zvoní a dobývají se na faru. Strážníci na místě zjistili, že jim nejde o duchovní útěchu ani nic jiného, ale jednomu z nich se zde dobíjel mobilní telefon. To se také následně potvrdilo.

Hlasitě se vybavovali

V noci mezi jednou a druhou hodinou byla městská policie přivolána do domu na sídlišti Na Podlesí, kde mělo docházet k rušení nočního klidu. Oznamovatel si postěžoval, že nájemníci v bytě nad ním se hlasitě baví. Strážníci se s nimi spojili a upozornili je na rušení nočního klidu.

Zapomněl, kde má byt

Večer před osmou hodinou se strážníci snažili pomoci zmatenému staršímu muži z Chomutova, který se pohyboval v Golovinově ulici. Muž jim sdělil, že má v Kadani byt po rodičích, ale že zapomněl, kde to je. Strážníci si od něj vzali číslo na jeho manželku. Ta jim řekla, že na svého muže čeká a udala jim přesnou adresu v Golovinově ulici. Strážníci tam muže doprovodili.

 

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru