Agresivní Chomutovan (29) napadl při kontrole policisty! Zjistili, že je v celostátním pátrání
ilustrační foto
Chomutov

Jirkov - Chomutovský vyšetřovatel zahájil trestní stíhání 29letého muže, který měl na podzim loňského roku napadnout policejní hlídku. Policisté tehdy v Jirkově v pozdních večerních hodinách prováděli kontrolu dotyčného.

Přitom zjistili, že se jedná o osobu v celostátním pátrání, na kterou byl vydán příkaz k zatčení. Když o tom zmíněného muže informovali a vyzvali ho, aby je následoval k vozidlu, začal být vůči nim vulgární a měl jim vyhrožovat fyzickou likvidací. "Jeho napadání se podle zasahujících policistů stupňovalo až k pokusu o fyzické napadení jednoho z nich. Poté již muži zákona museli zasáhnout a agresora zpacifikovali. Nasadili mu pouta a odvezli ho na policejní oddělení. I tam však měly výhružky vůči nim pokračovat," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Chomutovan, který měl být v době incidentu pod vlivem alkoholu, je tak nyní obviněn z trestných činů násilí proti úřední osobě a vyhrožování s cílem působit na úřední osobu. Pokud by soud uznal jeho vinu, hrozí mu za jejich spáchání až čtyřleté vězení.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru