Při požáru v Seifertově ulici vyhořel byt rodině tříletého chlapce. Jak můžete pomoci?
Požár v Seifertově ulici. Foto: Čtenář
Chomutov

Chomutov - Pokud chcete udělat před Vánocemi dobrý skutek, podpořte rodinu s tříletým chlapečkem, které před týdnem vyhořel byt v Seifertově ulici. Můžete přispět na transparentní účet nebo darovat hračky, které pro malého chlapce schraňuje Domeček Chomutov.

V pátek 6. prosince postihl chomutovskou tříčlennou rodinu požár v jejím bytě. V panelovém domě v Seifertově ulici začalo hořet v pátek ráno (aktuálně jsme psali ZDE).

„Požár byl naštěstí včas uhašen a rodina s tříletým chlapečkem je v pořádku. Přesto je tato situace velice nepříjemná a náročná. Proto byl zřízen transparentní účet, na který mohou lidé přispívat a pomoct jim tak znovu se postavit na nohy,“ uvedl náměstek primátora Milan Märc a dodal, že kromě finančního příspěvku mohou lidé pomoci také darováním hraček, které je možné do 20.12.2019 nosit do Střediska volného času Domeček.

Transparentní účet zde: http://bit.ly/2EchbJp

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru