Z bytu se rozléhala hlasitá hudba a křik. Žena se strážníkům přiznala k bujaré oslavě
ilustrační foto
Chomutov

Chomutov - Operační velitel předal hlídce chomutovských strážníků podnět po telefonickém oznámení, které upozorňovalo na velice hlasitou hudbu a křik v jednom ze vchodů v ulici Jirkovská.

Po příjezdu na místo se toto potvrdilo, ale vzhledem k pokročilé hodině nebyly možnosti, jak se do vchodu dostat. Osoba z bytu, kde docházelo k rušení nočního klidu, strážníky z otevřeného okna viděla, ale na výzvy ke komunikaci nereagovala.

Posléze se však okno zavřelo, hudba utichla, tudíž strážníci mohli místo opustit. Ne však na dlouho. Další den se vrátili, aby vypátrali přesné původce rušení a předali jim výzvu k podání vysvětlení. Žena, která v bytě přebývá, se doznala k hlučnější oslavě a posléze i souhlasila s vypsáním příkazového bloku na pokutu.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru