V restauraci Kamenčák v Chomutově už uklidili myší trus, mohli znovu otevřít
Ilustrační foto: CC0
Chomutov

Chomutov - Hygienici povolili znovuotevření restaurace Kamenčák v chomutovské ulici Tomáše ze Štítného. Předtím nařídili její uzavření kvůli masivnímu výskytu trusu hlodavců.

Krajská hygienická stanice Ústeckého kraje se sídlem v Ústí nad Labem provedla dne 20. listopadu státní zdravotní dozor v provozovně restaurace Kamenčák. Vzhledem k masivnímu výskytu trusu hlodavců v prostoru kuchyně, skladu a baru a možnosti ohrožení zdraví spotřebitelů nařídila krajská hygienická stanice okamžité uzavření provozovny, a to do doby uvedení provozovny do nezávadného stavu. Provozovatel začal již v průběhu šetření provádět nápravná opatření.

Při následné kontrole dne 21. listopadu bylo zjištěno, že byla provedena sanitace provozovny a zajištěna deratizační opatření. Protože byly odstraněny nedostatky, krajská hygienická stanice vydala téhož dne souhlas s otevřením provozovny.

Provozovateli byla za zjištěné nedostatky uložena pokuta.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru