Kuře v troubě, černá skládka, zapomenuté peníze. Tady všude pomáhali strážníci
ilustrační foto: CC0
Chomutov

Kadaň - Odpoledne před pátou hodinou byl prostřednictvím dohlížecího kamerového systému zachycen muž, které u kontejnerového stání v Chomutovské ulici zakládal černou skládku.

Strážníkům, kteří ho na místě přistihli, muž z Klášterce nad Ohří řekl, že uklízí byt a ještě jim nepřijelo auto, tak to dávají ke kontejnerovému stání. Poté si přivolal pomoc a materiál začal nosit zpět do bytu s tím, že ho vynesou až přijede vozidlo. Byla provedena následná kontrola, zda se tak opravdu stalo.

Kuře v troubě

V půl jedné odpoledne byla hlídka městské policie vyslána do ulice Budovatelů, kde si jedna majitelka bytu zabouchla dveře a má kuře v troubě. Při příjezdu strážníků již byli na místě kadaňští hasiči, kteří byt otevřeli. Případ tak skončil šťastně.

Peníze zapomněl

V noci kolem desáté hodiny hlídka městské policie zjistila, že v bankomatu v ulici Kpt. Jaroše při výběru peněz někdo zanechal hotovost ve výši 200 Kč a také lístek o výběru. Platební karta na místě nebyla. Finanční hotovost spolu s dokladem o výběru byla později předána na pobočku banky.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru