Muži v Chomutově popíjeli alkohol na veřejnosti, jeden skončil na policejní služebně
Foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - Na základě oznámení vyjeli strážníci do ulice Bezručova, kde mají dva muži popíjet alkohol na veřejnosti. Dle popisu byli muži na místě nalezeni a vyzváni k prokázání totožnosti.

Dále jim bylo sděleno, že jsou podezřelí za spáchání přestupku za porušení vyhlášky. Za tento přestupek doposud muži nebyli řešeni, a tak jim byla uložena bloková pokuta na místě zaplacená. Jeden z mužů neměl u sebe ale žádný doklad, tudíž nemohl ani přes nezbytnou součinnost strážníka prokázat svou totožnost.

Následovalo tedy předvedení na Policii ČR, ovšem strážníci se nejdříve přesvědčili, zda muž není ozbrojen. Na stanici byla totožnost muže potvrzena a záhy se též zjistilo, že se zároveň jedná o zájmovou osobu pro Policii ČR, tudíž byl muž předán policistům k dalším úkonům.

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru