Vandalství v Chomutově: Skupinka rozbila výplň informační tabule a utekla. Viděla je kamera
2x foto: MP Chomutov
Chomutov

Chomutov - K podchodu pod kruhovým objezdem v ulici Palackého byli vysláni strážníci chomutovské městské policie, aby zamezili dalšímu útěku skupiny osob, jejíž členové rozbili skleněnou výplň informační tabule a z místa prchali pryč.

Obsluha kamerového systému okamžitě zareagovala na podnět a skupinku zaznamenávala a dávala hlídce přesné informace o pohybu. V ulici Wolkerova byly všechny osoby dopadeny, vyzvány k prokázání totožnosti, a jelikož jeden z nich ještě nedovršil 18 let, byla mu provedena orientační dechová zkouška, jejíž výsledek byl pozitivní – 0,90 promile. Ten byl převezen na služebnu městské policie, kde si ho vyzvedl bratr, který na něj měl dohlížet. Ostatní si převzali policisté, kteří se dostavili na místo k dalšímu šetření.

0909straznici2

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru